1 ay önce Kdz. Ereğli

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, yaptığı açıklamada, Fındıklı'ya bağlı bir mahallenin de Tepeköy adıyla köy haline getirilmesinin İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile kesinlik kazandığını duyurdu.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Zonguldaklı gençlere üniversite tercihi için önerilerde bulundu

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta onarım, bakım gibi ev işleri için eleman bulunamıyor, ustalar aylar sonraya gün veriyor

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta geçtiğimiz kış etkili olan fırtına da yıkılan istinat duvarı yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde klimalar arızalandı, hastalar şikayetçi.

1 ay önce Spor

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, yaptığı son dakika açıklamasıyla destek bulamadıkları için pes ettiğini duyurdu.

1 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığında uzun süredir sekreterlik yapan Ceren Günaydın ile Aziz Yüksel gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

1 ay önce Zonguldak

Tüm Bel Sen Zonguldak şube başkanı İsmail Sefertas, Belediyelerin SGK Borçları ile ilgili açıklama yaparak, “AKP hükümeti belediyeleri mali kıskaca alarak halkla ve emekçilerle karşı karşıya getirmek istemektedir” dedi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Devrek İlçesine bağlı Aksu köyünde incelemelerde bulundu.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, yetkililere çağrıda bulunarak kent merkezinde bulunan tuvaletin hayata geçirilmesini istedi.

Backlink Paketleri