2 hafta önce Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işlettiği büfeden büsküvi, çikolata ürünlerinin çalındığını fark eden işletmeci, iş yerine güvenlik kamerası taktırdı. Kameraya rağmen hırsızlık eylemlerinin devam etmesine tepki gösteren işletmeci, vermediği halde para verdiğini söyleyenlerin de kendisini bıktırdığını söyledi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden CHP'li belediye meclis üyesi Tacettin Efe son yolculuğuna uğurlandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir camide gönüllü temizlik hizmetinde bulunan 81 yaşındaki Halil Şahin, bir kişi tarafından darp edilerek yaralandı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Bir minibüste kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şüpheli, sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine gözaltına alınmıştı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece “Sarkıntılık Yapma Suretiyle Cinsel Saldırı” suçlamasıyla tutuklandı.

2 hafta önce Devrek

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, ilçenin çeşitli noktalarında incelemelerde bulundu.

2 hafta önce Kültür Sanat

Zonguldak’ta organizasyon firması sahibi Uğur Tan, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti

2 hafta önce Sağlık

ERİŞKİN bağışıklamasının Türkiye’de ve dünyada hala yeterli seviyeye ulaşamadığını belirten Uzman Dr. İrem Altunoluk, “Yetişkinlerin aşılanması en az çocukların aşılanması kadar hayati öneme sahip. Toplum sağlığını güçlendirmek için erişkin aşılama oranlarının artırılması gerekiyor” dedi.

2 hafta önce Zonguldak

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, 'Tekerlekli Sandalye bekleyen ihtiyaç sahibi engelli sayımız 62 kişidir. Hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz' dedi

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldaklı doğaseverler bu kez Tepeören, Çalca ve Çavuşağzı kesimlerinde yürüdüler

2 hafta önce Siyaset

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan parti binasında belediye başkanları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Backlink Paketleri