2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta uzun yıllar ticaret yapan Orhan Karahan kendini emekliye ayırdıktan sonra dünyayı gezmeye başladı

2 hafta önce Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekilleri TBMM önünde İsrail’in saldırıları hakkında sert açıklamalarda bulundu.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’tan Düsseldorf’a uçan yolcunun valizi kayboldu, adeta isyan etti.

2 hafta önce Devrek

Gazeteci A. Uzay Karslı, geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilk kitabı “Köyde Kitap Yetişir mi?“nin tanıtımı için Devrekli okurlarıyla bir araya geliyor.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta bazı sağlık personellerinin taciz, istismar ve ensest ilişki mağduru olarak hastaneye getirilen çocuklardan çok etkilendikleri ve psikolojik tedavi görmeye başladıkları öğrenildi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta fırtına da yıkılan istinat duvarı DSİ tarafından yeniden yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde meydaba gelen yoğun yağışlarda yine hasar gördü

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Diyarbakır’da 17 yaşındaki lise öğrencisi öğretmeni tarafından cinsel istismara uğradı!

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde devam eden bir inşaatın iskelesinden düşen inşaat işçisi, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alınırken, şirketin sahibi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Sokak ortasında erkek kadına yumruklayarak darp etmeye başladı. Kadını gece bekçileri kurtardı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Paşapınar Mahallesi'nde arazide elektrik direği montajında çalışan bir işçi direkten düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptıkları yaralı çalışanı ambulansla hastaneye sevketti.

Backlink Paketleri