2 hafta önce Karabük

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kazandırılan özel tasarım diş ünitleri hem çocukların randevularına istekli gelmelerini sağlıyor hem de diş hekimlerinin tedavilerini kolaylaştırıyor.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta 2024 yılı yatırım projelerinin ele alındığı 4’ncü koordinasyon kurulu toplantısı, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapıldı.

2 hafta önce Siyaset

Gelecek Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığına Şengül Demir tekrar getirildi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Madenci Anıtı'nın önünde hizmet veren balıkçılar, yeni yerine taşınmak için gün sayıyor.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Berberlik yapan şahsın liderliğinde kurulan çete, Türkiye genelinde yaklaşık bin 500 kişiyi 1.2 milyar lira dolandırdı. 92 şüphelinin yakalanması için Nevşehir merkezli 19 ilde 95 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 76 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 hafta önce Ekonomi

Türkiye'de gelirin en yüksek ve en düşük olduğu iller açıklandı

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta iki aracın çarpıştığı kazada maddi hasar oluştu.

2 hafta önce Siyaset

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetim kurulu, Cumhuriyet İttifakı paydaşlarından MHP’yi ziyaret etti.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’a engelli oğluyla birlikte iki haftalığına tatile gelen bir vatandaş, su kesintileri nedeniyle yaşadığı mağduriyeti dile getirerek isyan etti.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Demokrasi Platformu, 10 Ekim 2015’te Ankara Garı’nda gerçekleşen ve 103 kişinin hayatını kaybettiği katliamın yıldönümünde basın açıklaması yaptı.

Backlink Paketleri