2 hafta önce Karabük

Karabük'te bir haddehanede meydana gelen iş kazasında başından yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde bulunan Yalıboyu OSB içerisindeki Gorka kozmetik fabrikası yangın neticesinde adeta hurdalığa dönüştü.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın kamp yaptığı alanın yakınında ölü bulunmasıyla ilgili yargılanan tutuklu sanık hakkında 25 yıl, tutuksuz sanık hakkında ise 8 yıl 4 ay hapis cezası kararı verildi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Motosiklet Sürücüleri Derneği kadına ve çocuklara yönelik taciz, şiddete karşı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Rol gereği şiddete uğrayan bir kadının durdurduğu motosikletli; kadını polis merkezine yetiştirdi.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Gazipaşa Caddesinde çakar denetimi yaptı.

2 hafta önce Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 60 yaşındaki Hayrettin Çorukcu ile 46 yaşındaki yeğeni Yüksel Kürekçi, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla vuruldu.

2 hafta önce Devrek

Gazeteci-Yazar A. Uzay Karslı, geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilk kitabı "Köyde Kitap Yetişir mi?" için düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğiyle Devrekli okurlarıyla buluştu.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

MİLLİ Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde hedeflerine daha etkin şekilde ulaşabileceği, yenilikçi öğrenme süreçlerini tamamen kendilerine göre şekillendirebileceği bireysel öğrenme platformu 'MEBİ' hayata geçiriliyor.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Durdurulan 2 araçta yaklaşık 4 milyon 150 bin lira değerinde sahte parfüm ve elektronik sigara ele geçirildi

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Avcılar’da araçtan inerek havaya ateş eden yaşı küçük şahıs sanal denetim de yakalandı.

Backlink Paketleri