1 hafta önce Türkiye Gündemi

Eşiyle ayrılma aşamasında olan şahıs, çıkan tartışmada kayınvalidesi ve baldızını bıçaklayarak öldürdü, eşi ve kayınpederini ise yaraladı.

1 hafta önce Spor

Edirnespor-Zonguldak Kömürspor maçında polise yumrukla saldıran 2 kişi gözaltına alındı

1 hafta önce Çaycuma

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Çaycumaspor kendi sahasında yine Çaycuma takımlarından Velioğlu Gelişimspor'u konuk etti. Karşılaşma Çaycumaspor'un 1-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta 60 yaşındaki şahıs ile yeğeninin ormanlık alanda öldürülmesi olayının faili köy sakini çıktı. Cinayeti aralarında yaşanan silah ticareti anlaşmazlığı nedeniyle işlediğini itiraf eden zanlı tutuklandı.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, Bağlık Mahallesi’nde bir kişinin ikametlerin camlarından içeri gözetlediği iddiaları üzerine başlatılan süreçte, şüpheli A.K. gözaltına alındı.

1 hafta önce Zonguldak

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı "Vicdanın Sesini Duy Harekete Geç" sloganı ile tüm Türkiye'de eşzamanlı olarak başlattığı Gazze'ye destek programlarına devam ediyor.

1 hafta önce Siyaset

AK Parti Devrek İlçe Başkanlığına bağlı Çaydeğirmeni Belde Başkanlığının kongresi yapıldı ve belde başkanlığına Muzaffer Akmanoğlu seçildi.

1 hafta önce Zonguldak

Eğitim İş Zonguldak Şubesi Merkez İlçe düzenlenen kahvaltıda buluştular.

1 hafta önce Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl yönetim kurulu üyesi İsmail Öztürk’ün  MHP’den istifa ettiği iddia edildi.

1 hafta önce Zonguldak

AK Parti Çatalağzı Beldesinin 8. Olağan Genel Kurulu yapılırken, mevcut başkan İrfan Yıldız, görevini Aytaç Uzun’a devretti.

Backlink Paketleri