Sevgili YouTuber’lar merhaba! Bu yazıda sizinle son zamanlarda keşfettiğim şahane bir kanal büyütme yöntemini paylaşacağım: YouTube abone satın al.

Başlığı görür görmez belki olur mu öyle şey ya demiş olabilirsiniz. Ama bana inanın kesinlikle olur! Klasik stratejileri deneyip sonuç alamadığınız zaman başvurabileceğiniz muazzam bir yol.

Abone satın al servisinin ne olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Neden YouTube’da Aboneye İhtiyaç Duyarız?

YouTube kanalınız ve ileriye dönük hayalleriniz olduğunu varsayalım.Bu platformda çok popüler bir fenomen olmak ya da markanızı büyütüp satışlarınızı artırmak istiyor olabilirsiniz. Bu popüler video paylaşılan sosyal medya mecrasında bir kariyer inşa etmeyi planlıyor da olabilirsiniz. Hobinizi sevdiğiniz bir işe dönüştürerek şu an yapmış olduğunuz mesleği bırakabilirsiniz de.

Bu tür hayalleri gerçekleştirmek için YouTube’da her zaman daha fazla aboneye, izlenmeye ve beğeniye ihtiyaç duyarsınız. Aboneniz olmazsa paylaştığınız hiçbir gönderi etkileşim alamaz. Videolarınız etkileşim alamazsa platformda ilerleme kaydedemezsiniz ve para kazanamazsınız. Hayallerinizi gerçekleştiremeden onlara veda etmeniz çok olası. Böyle bir durum ile karşılaşmamanız için abone al servisinden faydalanılabilir.

YouTube Abone Satın Al Servisini Tanıyalım

YouTube abone satın al servisi nedir diye soruyor olabilirsiniz. Bu hizmet, internet ortamında belli başlı platformlar tarafından ücretli bir şekilde sağlanmaktadır. Satış sitelerini ziyaret ettiğinizde birden fazla paket olduğunu görebilirsiniz. Bunların fiyatları YouTube abone miktarı doğrultusunda değişkenlik gösterir. 1000 aboneli bir paket 150 TL de olabilir 500 TL de olabilir.

Büyük ihtimalle 150 TL’lik paket bot abonelerden oluşmaktadır. Bu kadar uygun fiyata ve kaliteye1000 abonealmak imkansız. Servisin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olmasına dikkat etmelisiniz. İkisinin bir platformda sağlandığını tespit etmek için çok araştırma yapmanızı tavsiye ederim. İnternette yüzlerce YouTube abone satın al servisi sunan sağlayıcı var.

Güvenilir bir servis sağlayıcısı bulduktan sonra yapmanız gereken paketinizi seçip ödemenizi yapmak olacak. Ardından sağlayıcının size hizmeti teslim etmesini bekleyebilirsiniz.

YouTube Abonesi Satan Servis Sağlayıcıları Nasıl Seçilir?

Her servis sağlayıcısından abone satın alınmaz. Paketlerin fiyatlarının ve kalitelerinin yanı sıra platformların güvenilir olması da son derece önemli. Diyelim ki abone satın alabileceğiniz bir sayfa çıktı karşınıza ve hizmet hakkında sitede çok az bilgi verilmiş, sayfanın tasarımı çok da iç açıcı değil, ve ödeme yöntemleri hakkında herhangi bir bilgi yok. Direkt siteden çıkmanızı tavsiye ederim. Belli ki burası sizi dolandıracak ya da bu işi yapan kişiler oldukça acemi.

Başarılı Yazar Tayfur Şengül Anlatıyor… Başarılı Yazar Tayfur Şengül Anlatıyor…

YouTube abone satın al hizmeti sunan platformları incelerken dikkat edebileceğiniz birkaç maddeyi sizinle paylaşmak istiyorum:

1.    Site tasarımı

2.    Hizmet hakkında verilen bilgiler

3.    Ödeme yöntemleri

4.    Paket içerikleri

5.    Müşteri temsilcisi

Bu 5 maddeyi göz önünde bulundurarak düzgün bir servis sağlayıcısı seçebilirsiniz. Ben bunlara dikkat ettim ve bir süre sonra aradığımı buldum: Views4You.

Yabancı bir şirket olmasına rağmen Türk pazarına açılmışlar. Açıkçası bu alanda Türkiye’de satış yapıldığını bilmiyordum. Siteleri iki farklı dilde müşterilere hizmet vermektedir. İngilizce ve Türkçe sayfalar hemen hemen aynı içeriğe sahip. Sunulan her servis hakkında yeterli bilgi mevcut. Site tasarımı kırmızı, beyaz ve yazılar siyah renkte. Oldukça şık ve sade bence.

Paket fiyatları normal görünüyor. Servisler hakkında daha fazla bilgi almak için yazabileceğiniz bir müşteri temsilcisi ekibi var. Onlara yazdığınızda size 24 saat içinde dönüş yapılacağı belirtilmiş. Ben denedim ve gerçekten de yazdılar. Aklıma takılan tüm soruların cevabını onlardan aldım.

İngilizceniz iyiyse Views4You’nun blog sayfasını incelemenizi de tavsiye ederim. Kanalınızı büyütmek için orada faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Ayrıca müşteri yorumlarına bir göz atın derim. Bu zamana kadar gördüğüm en profesyonel ve başarılı servis sağlayıcısı diyebilirim.

YouTube Abone Satın Al Servisi Kimler İçin?

YouTube abone satın al servisini kanalı olan herkes alabilir.Video paylaşılan bu platformda görünür olmak isteyen ve içeriklerinin çok daha geniş bir kitleye ulaşmasını isteyen bireyler bu servisten faydalanabilir. Benim bu platformda popüler olmak gibi bir amacım yok ama abonem olsun istiyorum diyorsanız da yüksek kaliteye sahip servis sağlayıcılarından paketler tercih edebilirsiniz.

Hangi alanda olursanız olun her zaman aboneye ihtiyaç duyarsınız. Makyaj yaptığınız bir kanalınız var ve hedef kitlenize ulaşmaya çalışıyor olabilirsiniz. Makyajlarınızın yapılmasını ve özgün içeriklerinizin daha çok kişi tarafından beğenilmesini, paylaşılmasını sağlamak için kanalınıza yüksek kaliteli abonelerden satın alın.

Oyun kanalınız var diyelim. Oyun oynarken canlı yayın açacaksınız ama çok az aboneniz var. Bu durumda abonelerinizi artırmak isteyebilirsiniz. Kısa yoldan çok daha fazla aboneye ulaşmanın yolunu artık biliyorsunuz. Teknoloji alanında bilgilendirici videolar paylaşsanız da dil eğitimi veren bir kanalınız olsa da her daim çok daha fazla YouTube abonesine ihtiyacınız olacak.

Abone Satın Aldıktan Sonra Kanalınızda Gözlemleyeceğiniz Etkiler

YouTube abone satın al servisini kullandıysanız kanalınızda gerçekleşecek birkaç değişimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

·         Satın aldığınız aboneler sayesinde kanalınıza daha fazla takipçi gelecek.

·         Videolarınız çok daha görünür bir hale gelir.

·         İçeriklerinizin etkileşim oranları artacak.

·         YouTube’da para kazanmaya başlayabilirsiniz.

·         Kaliteli içerik üretmeye devam ederseniz platformda popüler olabilirsiniz.

·         Aboneleriniz videolarınızı diğer sosyal platformlarda paylaşabilir.

·         Markalar sizi keşfedebilir, yeni ürünlerin tanıtımını sizin yapmanızı isteyebilirler.

Son maddeye kadar başarılı bir şekilde YouTube stratejinizi sürdürebilirseniz artık sizi kimse tutamaz. Markalar tarafından keşfedildikten sonra kariyeriniz bambaşka bir boyuta atlayabilir. Ürün tanıtımı yapmaktan da öte marka elçisi olabilirsiniz. Milyonlar tarafından sevilen bir markanın yüzü olmak güzel olmaz mıydı?

Kanalınızı büyütmek için YouTube abone satın al servisini tercih edin ve muazzam sonuçlarla karşılaşın.

Sıkça Sorulan Sorular

YouTube Abone Al Servisleri Güvenli Mi?

Kaliteli ve güvenilir bir servis sağlayıcısından abone paketi alırsanız güvenlidir. Ama şüphe uyandıran satıcıları tercih ederseniz emek vererek büyüttüğünüz kanalınızı riske atabilirsiniz. YouTube algoritması satın aldığınız sahte aboneleri tespit edip kanalınızı askıya alabilir. Hatta daha kötüsü olabilir, hesabınız tamamen kapanabilir. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için araştırmanızı iyi yapın ve yüksek kaliteye sahip abone satan sağlayıcıları bulun.

Nasıl YouTube Abonesi Satın Alabilirim?

Güvenilir bir servis sağlayıcısı bulduktan sonra paketleri inceleyin ve bütçenize en uygun olanı tercih edin. Bir sonraki adımda e-posta adresinizi ve kanalınızın linkini eklemeniz gerekir. Bu iki bilgiden başka veri talep eden sitelerden uzak durmanızı öneririm çünkü sizin hakkınızda bilgi toplamaya çalışıyor olabilirler. Bu iki bilgi dışında herhangi bir kişisel veri gerekmez. Ardından ödeme adımına geçip paketinizi satın alabilirsiniz.

Bir Kanala Tek Seferde Kaç YouTube Abonesi Satın Alınabilir?

Kesinlikle bir limit söz konusu değil. Ancak servis sağlayıcılarının sunduğu paketlerin miktarı sınırlı olabilir. Böyle bir durumda üst üste birkaç paket alıp dilediğiniz miktara ulaşabilirsiniz. İlk seferiniz ise 1000 takipçi satın alarak kanalınızı büyütmeye başlayabilirsiniz. Ardından 5000, 10000, 50000 şeklinde ilerlemeye devam edebilirsiniz.

Bu paketleri tek seferde almamanızı tavsiye ederim. Böylelikle YouTube algoritmasının sizi fark edip bu durumu olumsuz olarak algılamasını önleyebilirsiniz

Kaynak: Bülten