Gökçebey

Gökçebey’de caddeler yok oldu!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, yaşanan sel felaketi ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin büyük zararlara uğradığını ve bazı caddelerin altyapısının tamamen yok olduğunu ifade etti.

Abone Ol

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, yaşanan sel felaketinin ilçelerine büyük zararlar verdiğini belirtti. Selin neden olduğu felaketin etkisiyle birkaç cadde ve altyapının tamamen yok olduğunu açıkladı. Sel sonrasında bölgeye gelen bakanlara teşekkür ederek, çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü dile getirdi.

Başkan Öztürk, sel felaketiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Talihsiz bir sel olayı yaşadık. Tabii çok zararımız da var. Selin başladığı günden itibaren ilçemizde yoğun bir çalışma temposuyla çalışıyoruz. Ancak maalesef bu sel felaketinde birkaç caddemiz tamamen yok oldu. Altyapı çalışmaları da tamamen zarar gördü. Elbette ki çok büyük zararımız var. İnşallah önümüzdeki günlerde bozulan yollarımızı en kısa sürede onaracağız. Bu süreçte bize destek veren devlet kurumlarına, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. AFAD'ın yetkililerine ve sayın Valimize de teşekkürlerimi iletiyorum. Belediye personelime de bu süreçteki özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hep birlikte yaraları sarmaya devam edeceğiz."

Dere ıslah çalışmasıyla ilgili olarak daha önce yapılan projeyi yeterli bulmadığını ifade eden Başkan Öztürk, İçişleri Bakanı'nın talimatıyla yeni bir projenin yapıldığını belirtti. Ancak bu yeni projeyi değerlendirmek için bölgede bir görüşme yapacaklarını ve kendi istekleri doğrultusunda bir proje ortaya çıkaracaklarını ifade etti. Başkan, böylece sel felaketlerini önlemek için daha uygun bir projenin uygulanabileceğine inandığını dile getirdi.

Yaşanan sel felaketi sonrasında Gökçebey'de meydana gelen hasarın giderilmesi için yoğun çaba gösteren tüm yetkililere ve çalışanlara teşekkürlerini ileten Vedat Öztürk, sürecin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını umut ettiğini belirtti. (Haber Merkezi)

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı