Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi’nde bir kişi sahte alkol kullanmasının ardından hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa operasyon, 4 kişi yakalandı.

Zonguldak

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu; “Çolakoğlu Mağazaları” isimli firmanın giriş ve çıkışlarına Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından yol çalışması...

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili ‘’TOGG'’ marka yeni bir makam aracı satın aldı. Çaycuma Belediyesi’nden geçen...

Çaycuma

Ünlü programcı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya ekibi Survivor Mexico yarışması için Zonguldak’ın Filyos Beldesine geldi.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde serinlemek için denize giren kadın cankurtaranlar tarafından boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Çaycuma

Çaycuma’da bir köyde kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 10 kişi gözaltına alındı. Olayda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Çaycuma

Çaycuma ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çaycuma

Çaycuma Köylü Pazarını CHP Kadın Kolları Başkanı ile birlikte gezen Başkan Kantarcı sorunları yerinde dinledi

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Haziran ayında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi

Backlink Paketleri