Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde motosikletiyle bariyerlere çarpan acil tıp teknisyeni genç hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak'ta Karaelmas Köprülü Kavşka mevkiinde meydana gelen kazada sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarparak taklalar attı.

Freni patlayan kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Feci kazada kamyon altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken ilk...

Elazığ’da pikniğe gitmek için toplanan grubun bulunduğu römorklu çapa makinesi devrildi. Kazada 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.

Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada tır çarpan bir çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde Polonyalı turistleri taşıyan safari aracı takla attı. Kazada 1 Polonyalı turist hayatını kaybederken 9 turist yaralandı.

Hafif ticari aracın uçuruma yuvarlandığı trafik kazasında hamile bir kadın ile aynı araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada araç...

Bartın’da sabah meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle boş araziye uçtu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen kazada ATV ile yamaçtan aşağı uçtu.

Malatya - Adıyaman karayolunda bulunan Erkenek Tüneli çıkışında yaşanan trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde 'patpat' diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi neticesinde iki kişi yaralandı.

Backlink Paketleri