Muhtar Haberleri

Muhtar haberleri ve güncel Muhtar gelişmeleri, Muhtar ile ilgili tüm video, Muhtar fotoğrafları ve Muhtar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Tartıştığı mahalle sakinleri tarafından silahla iki bacağından vurulan mahalle muhtarı hastanede tedavi altına alındı.

Türkiye Gündemi

Tokat'ın Zile ilçesinde Derebaşı Köyü Muhtarı Fatih Bütün, aracında başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Zonguldak

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün  koordinasyonuyla, Kdz. Ereğli Ziraat Odası ev sahipliğinde köy ve mahalle muhtarlarımıza bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta bazı ilçelerde 16 mahallede ve köylerde iptal edilen muhtarlık seçimleri için vatandaş sandığa gidiyor.

Virajı alamayan araç yan yatarak sürüklenip bariyer ile otomobil arasında sıkıştı. Kazada Bahçeköy Kemer Mahallesi Muhtarı Fulya Türen Bayram hayatını...

Devrek

Devrek Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi, mahalle ve köy muhtarlarına eğitim verdi.

Bolu

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde seçilen yeni muhtarlara üretim planlanması, sözleşmeli...

Zonguldak

Zonguldak’ta bazı mahallelerde yaş almış ve bakacak kimsesi olmayan insanların huzurevlerine yerleştirilmesi konusunda büyük sorun yaşanıyor.

Zonguldak

Zonguldak Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas 15 Köyde iptal edilen seçimlerle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Zonguldak

Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk yeni projeye imza atarak Kurban Bayramı'nda 200 aileye et dağıtmayı hedefliyor.

Zonguldak

Zonguldak’a bağlı bazı köylerde gerçekleştirilen muhtarlık seçimleri, belirlenen usulsüzlükler ve çeşitli sebeplerden ötürü iptal edildiği öğrenildi.

Hisarcıkkayı köyü Muhtarı Satılmış Karakaş (63), İnandık köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.