1 ay önce Yemek

Eskiden bu mevsimde sofralardan eksik olmayan ebegümeci ve yemeğini şimdilerde hatırlayan yok

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Erkut Alacalı’nın oğlu Ozan ile Kozlu Halkbank Personeli Nihal, Değirmen City’de düzenlenen nikah ve düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen ve yönetimini ziyaret etti.

1 ay önce Zonguldak

Hayvanları Koruma Kanunu’nun ilk 5 maddesinde değişikliğin kabul edilmesi ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, kanun teklifine sert tepki gösterdi.

1 ay önce Zonguldak

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Türkiye'de ilk Engelli Türk Halk Müziği Korosu kurduklarını söyledi.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Asma Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kazancı, hayatını kaybetti. Kazancı’nın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

1 ay önce Bartın

Bartın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kurtköy mevkiinde meydana gelen kazada, servis minibüsüyle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak Eğitim İş Yönetim Kurulu üyesi ve Birleşik Kamu İş Zonguldak İl Başkanı Metin Kahveci ve üyeleri, Öğretmenlik Meslek Kanunu'na tepki gösterdi

1 ay önce Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde ekmek fırının çatı katında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ın tanınmış siması Şükran Öztürkoğlu hayatını kaybetti

Backlink Paketleri