2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta yaz etkisini sürdürürken hafta sonu itibariyle sonbaharın etkileri hissedilmeye başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için uyarılarda bulunarak sıcaklık değişimine dikkat çekildi.

2 hafta önce Zonguldak

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, yönetimi ile birlikte mazbatasını aldı.

2 hafta önce Zonguldak

Devrek'te meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Galerici Yüksel Kürekçi ve dayısı Hayrettin Çorukcu'nun cenaze programı belli oldu.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Uyuşturucu madde satışı yapmaya hazırlanan iki kardeşin evine baskın yapan jandarma ekipleri çok sayıda çeşitli uyuşturucu madde ele geçirdi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinin Büyükbelen köyünde ceviz üreten çiftçiler, hasat ettikleri ürünleri tartmak için uzun sıralar oluşturuyor.

2 hafta önce Zonguldak

Karabük’te ters istikamette ilerleyen ve tehlike arz edecek şekilde eşya taşıyan iki farklı otomobilin plakasına toplamda 7 bin 879 TL idari para cezası uygulandı.

2 hafta önce Bolu

Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

2 hafta önce Zonguldak

Kocaeli'de mahalle sakinlerinin peyzaj dilekçesi karşılığında İzmit Belediyesi ekipleri sağlık ocağının bahçesine sadece toprak yığını bıraktı.

2 hafta önce Zonguldak

Amasra'da sabah 10.17'de yaşanan deprem sonrası çevre ilçelerden olmak üzere deprem hissedildi.

2 hafta önce Karabük

Karabük'te kendilerini "polis" olarak tanıtan dolandırıcılar "banka hesaplarından terör örgütüne para aktarıldığı" yalanıyla bir vatandaşın yaklaşık 1 milyon lirasını almaya çalıştı.

Backlink Paketleri