1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak MHP eski İl başkanı Mustafa Öztürk'ün kızı Betül Öztürk Eren Akıncı  ile dünya evine girdi.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta kadına şiddete karşı gerçekleştirilen eylemde arkadaşlarına destek için bulunan Furkan C. fenalaştı. Furkan C.’ye ilk müdahale emniyet görevlileri tarafından yapıldı.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldaklı kadınlar ve kız çocukları sosyal medya aracılığıyla organize olarak Madenci Anıtı’nda buluştular ve ardından Zonguldak Valiliği’ne kadar yürüyüş gerçekleştirdiler.

1 hafta önce Spor

Zonguldakspor, ligdeki liderlik mücadelesine devam etmek amacıyla bugün saat 15:30’da Edirnespor ile karşılaşacak.

1 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı ve Devrek ilçelerinde Mavera Madencilik’in altın arama ruhsatı alması, bölge halkının tepkisiyle karşılandı. İlk protesto 21 Eylül’de Alaplı’da gerçekleşirken, bu kez Devrek halkı eylem için toplandı.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Kendilerinden haber alınamayan 2 kişilik aile ve bir genç, evde ölü bulundu. 3 kişinin ölümüne sebep olduğu iddia edilen 16 yaşındaki genç, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

1 hafta önce Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

1 hafta önce Türkiye Gündemi

Kendilerine polis süs vererek vatandaşlardan zorla para alan ve tehditle para isteyen şebekeye, polis ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

1 hafta önce Bolu

Bolu'da Gölköy Baraj Göleti'nin etrafında kontrolden çıkan otomobil yol kenarına devrildi. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

1 hafta önce Karabük

Karabük'te sağanak yolları göle çevirdi, bazı iş yerleri ile bodrum katlarında su baskınları yaşandı

Backlink Paketleri