CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz sokak hayvanlarının uyutulması yönündeki yasa teklifine oyunun “Hayır” olduğunu açıkladı.

Zonguldak

CHP İl Başkanının 10 gündür yalanlamadığı kendi sözleri binlerce Zonguldaklıyı üzmeye devam ediyor

Siyaset

CHP İl Başkanı Devrim Dural,  gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dural, TTK ve dolmuş zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak

Cumhuriyeti Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Cengiz-Kolin'in devlet borcunun TL'ye çevrildiğini ve taksitlendirildiği  iddia etti.

Zonguldak

Grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel saat 21:00’de herkesi eyleme davet etti.

Zonguldak

Bir platformun binlerce üyesi CHP İl Başkanından tekzip bekliyor

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu toplantısı yoğun bir katılımla Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

Zonguldak

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ali Topaloğlu, Zonguldak Belediye Meclisi’nde son yapılan zamları eleştirdi.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı 2'nci Birleşim Toplantısı'nda CHP’li isim Atınç Kayınova’nın kullandığı cümle tepki toplamaya devam ediyor.

Siyaset

CHP Kadın Kolları MYK üyesi Merve Kır, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına adaylığını yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, il başkan yardımcıları Selim Cansızoğlu ve Zeki Esen ile birlikte İl Genel...